zondag 5 mei 2013

Nieuws



Het hart van het 9e trainingsweekend 2013 voor ID-Cycling ligt in Hattem.

Hattem ligt in het noorden van de Veluwe.
En wie aan de Veluwe denkt, denkt aan bossen in een heuvelende structuur. Een ideale streek om te fietsen. Een ideale streek voor de mensen van ID-Cycling.




Maar……
We mogen niet verdwalen en zeker zaterdag niet tijdens de zgn. koninginnenrit met het peloton van ID-Cycling en daarom werd een beroep gedaan op de mensen van Toerclub Hattem die deze streek natuurlijk door en door kennen.
Heel blij waren de mensen van ID-Cycling dan ook dat de Toerclub Hattem hen wou begeleiden. Perfect deden deze mensen dat!

Vrijdag werd er een korte mooie, “warming up” rit gereden veelal langs de IJssel om kennis te maken met de streek en aan elkaar.
En zaterdag was voor de mensen van ID-Cycling traditie getrouw de koninginnenrit een afstand ergens tussen de 80 en 120 kilometer.
Op de heenweg kregen de, “kanonnen” uit de zgn. A groep de gelegenheid om snoeihard, “op de pedalen” te leunen, zodat iedereen aan z’n trekken kwam.
Ongeveer op het keerpunt te Vierhouten was in een prima locatie een heerlijke voedzame lunch geregeld.
En ook het parkoers was zo geregeld dat de A en de B groep daar samen de lunch gebruikten.
Bij de B groep moesten er af en toe wat mensen een poosje in de bezemwagen om even de benen te kunnen ontspannen, bij de A groep buffelden ze in één groep door, inclusief de twee meiden zodat de bezemwagen van deze groep eigenlijk overbodig was.
Heel wat rustiger reed een gelukkige, voldane groep mensen vanaf Vierhouten terug naar “De Christinahoeve” te Hattem waar de groep logeerde.
De A groep reed meer dan 100 km en de B groep meer dan 80 km, voor beide groepen fantastisch prestaties!!

ID-Cycling had zich geen betere partner dan Toerclub Hattem voor kunnen stellen!
Feilloos gaven ze zonder te twijfelen het parkoers aan en dat is nu juist zo belangrijk voor mensen met een beperking, dat geeft vertrouwen! Wanneer het nodig was legden ze op drukke punten doodgewoon het verkeer stil! Het tempo werd op verzoek onmiddellijk aangepast.

Daarom dankt iedereen (leden en leiding) van ID-Cycling, heel hartelijk de leden van Toerclub Hattem.
Het was heel fijn, samen met jullie door, (hier volgt onze song) “De Veluwe dat is ons fietspad, daar voelen wij ons vrij en blij” te rijden.

Namens ID-Cycling, Jan de Jonge 

foto's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten